banner
Вести Detalji

Критеријуми за процену недостатака делова за штанцање

1. Пуцање

Метода инспекције: критеријум визуелне евалуације:

Дефекти типа А: пукотине које могу приметити корисници без обуке. Штанцани делови са таквим недостацима су неприхватљиви за кориснике, а делови за штанцање морају бити замрзнути одмах након откривања.

Дефекти типа Б: Видљиве и уочљиве микро пукотине. Штанцање делова са таквим недостацима није прихватљиво у зонама И и ИИ. Заваривање за поправке је дозвољено у другим областима, али купци нису лако открити поправљене делове и морају испуњавати захтеве за штанцање. Стандарди поправке делова.

Дефекти типа Ц: недостаци који су двосмислени и утврђени након пажљивог прегледа. Делови за штанцање ове врсте дефекта се поправљају у зони ИИ, зони ИИИ и ИВ, али поправљене делове није лако открити купцима и морају да испуњавају захтеве делова за штанцање. Стандард за прераду.


2. Деформације, груба зрна и тамне повреде

Метода инспекције: критеријум визуелне евалуације:

Дефекти типа А: необучени корисници такође могу приметити напрезања, груба зрна и скривене повреде. Штанцани делови са таквим недостацима нису прихватљиви за кориснике, а делови за штанцање морају бити замрзнути одмах након откривања.

Дефекти типа Б: Видљиве и дефинисане мање деформације, крупна зрна и тамне огреботине. Штанцани делови са таквим недостацима су прихватљиви у зони ИВ.

Дефекти типа Ц: мала деформација, крупна зрна и тамна оштећења. Штанцани делови са таквим недостацима су прихватљиви у зони ИИИ и ИВ.


3. Равни рибњак

Метода инспекције: визуелни преглед, полирање брусним каменом, додиривање, подмазивање Критеријуми за оцењивање:

Дефекти типа А: То је дефект који корисници не могу да прихвате, а корисници без обуке такође могу приметити да делови за штанцање морају бити замрзнути одмах након што се открије тако срушени базен. Није дозвољено постојање спљоштених делова за штанцање типа А ни у једном подручју.

Дефект типа Б: То је непријатан дефект. То је дефинитивна јама која се може осетити и видети на спољној површини дела за штанцање. Ова врста дефекта није дозвољена на спољној површини штанцаног дела И и ИИ. Слумпед рибњак.

Дефекти типа Ц: Ово су недостаци које треба исправити. Већина ових урушених језера налази се у двосмисленој ситуацији и могу се видети тек након што се нафтни камен углача. Ова врста жигосаних делова равног рибњака је прихватљива.


4. Таласи

Метода инспекције: визуелни преглед, полирање брусним каменом, додиривање, подмазивање Критеријуми за оцењивање:

Дефекти класе А: Корисници који нису обучени за штанцање делова Ⅰ и Ⅱ такође могу приметити ову врсту таласа, али их корисник не може прихватити, а делови за штанцање морају бити замрзнути одмах након откривања.

Дефекти типа Б: Ова врста таласа је непријатан дефект. Опипљиве и видљиве таласе у деловима штанцања И и ИИ потребно је поправити.

Дефекти типа Ц: недостаци које треба исправити. Већина ових таласа је двосмислена и могу се видети тек након што је уљни камен полиран. Такви делови за таласно штанцање су прихватљиви.


5. Прирубница, неуједначено обрезивање и недостатак

Метода инспекције: визуелна инспекција, критеријуми процене додиром:

Дефекти типа А: Било какве неправилности и недостаци прирубљивања и обрезивања унутрашњих и спољашњих делова поклопца утичу на квалитет подрезивања и на неравнине и недостатак преклопа заваривања, што утиче на квалитет заваривања. То је неприхватљиво. Мора се исправити одмах након откривања. Штанцани делови су замрзнути.

Дефекти типа Б: видљиво и одређено прирубљивање, неравнине и недостатак ивица које немају утицаја на подрезивање, преклапање заваривања и квалитет заваривања. Штанцани делови са таквим недостацима су прихватљиви у зони ИИИ и ИВ.

Дефекти типа Ц: Благо прирубљивање, неравномерно обрезивање и недостатак немају утицај на квалитет заваривања са подрезима и преклапањем. Дијелови за штанцање са таквим недостацима су прихватљиви.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit