banner
Вести Detalji

Који је најбољи избор за путнички адаптер у Великој Британији и Француској?

Да бисте у исто време отишли ​​у Велику Британију и Француску, потребно је да припремите две различите врсте путних адаптера; један за Велику Британију и један за Французе.

M()KAS@G3X32@3X@X}~%E67

Француска утичница је жица под напоном са две округле рупе и нула, а на утичници се налази цилиндрична уземљена бакарна шипка; док је британска утичница утичница у облику игле (изнад). Види се да се утикачи кинеских електричних апарата не могу директно користити у ове две земље, а и утичнице у ове две земље су такође различите, па ако идете у ове две земље истовремено, морате припремити две врсте утични претварачи

Француска утичница је жица под напоном са две округле рупе и нула, а на утичници се налази цилиндрична уземљена бакарна шипка; док је британска утичница утичница у облику игле (изнад). Види се да се утикачи кинеских електричних апарата не могу директно користити у ове две земље, а и утичнице у ове две земље су различите, па ако идете у ове две земље истовремено, морате припремити две врсте утични претварачи.

 

Европски стандардни и британски стандардни утикач за конверзију.

 

Типови адаптера погодни за употребу у Француској:

 

1. Један-на-више конвертор евро утикача без уземљења:

 

Дизајн изолације избочина у облику дијаманта, може се уметнути у француску удубљену утичницу, игла за уземљење у утичници не ради.

 

2. Утикач за конверзију један на један са уземљењем:

 

Пин је чвршће уметнут у француску утичницу, а утикач има рупу за уземљење усклађену са иглом за уземљење француске утичнице, која може остварити ефекат уземљења и ефикасно осигурати сигурност.

 

3. Мултифункционална утичница за конверзију:

 

Мултифункционална утичница за конверзију садржи вишенационалне типове утикача, међу којима се европски утикач у облику дијаманта може користити у француској утичници.

 

Типови адаптера погодни за употребу у УК:

 

1. Један-на-више УК адаптер утикач

Прави британски стандардни пин за уземљење ефикасно штити безбедност корисника.

 

2. Мултифункционални утикач за конверзију

Мултифункционални утикач за конверзију садржи вишенационалне типове утикача, међу којима се британски стандардни утикач може користити у британској утичници.

 

Стога, када путујете у Уједињено Краљевство и Француску, морате имати утикач за конверзију из Уједињеног Краљевства и Француске. Можете комбиновати посебан утикач за конверзију или понети мултифункционални утикач за конверзију. Наравно, мултифункционални утикач за конверзију је практичнији и практичнији.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit