banner
Вести Detalji

Бесплатни прикључак са пет рупа код куће: пет рупа је отворено!

На оригиналну кухињску утичницу дома утиче реч "кухиња", а многи људи мисле да је посебно уграђена у кухињу. Можда још не знате, разлог зашто је преименован у "Фиве-холе витхоут унплуггинг" је што има широк спектар примене.

Са побољшањем животног стандарда људи, све више пажње се поклања хуманизованом дизајну прекидача и утичница. Кућни бесплатни прикључак са пет рупа, преко прекидача за контролу укључивања и искључивања струје из утичнице, веома је згодан. Погодан је за дневни боравак, спаваћу собу, кухињу, радну собу, балкон и друга места.

Након што се ТВ искључи даљинским управљачем (приправност), неке унутрашње компоненте и даље раде, што утиче на век трајања и такође троши енергију. Снага сет-топ бок-а у стању приправности је око 15,2 вати, што ће потрошити доста електричне енергије након годину дана акумулације. Ту је и диспензер за воду, где се вода више пута загрева, што троши много струје. Због тога се препоручује да се након употребе потпуно искључи напајање.

Обично пре изласка само искључите хост рачунара, немојте извлачити кабл за напајање, и даље ће бити струје. Нарочито лети, стање приправности рачунара може лако довести до лошег одвођења топлоте, нестабилног напона итд., што резултира кратким спојевима и спонтаним сагоревањем. Превише је проблематично повући и укључити утикач домаћина и утикач монитора напред-назад, а врло је лако прекинути напајање једним дугметом без укључивања пет рупа.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit