banner
Вести Detalji

Увођење прекидача за пригушивање. Топло уточиште од пригушивача

Димер може да изазове дивне светлосне ефекте, простор и светлост се сударају, ово је "магија" пригушивача! Уз то, слободно маштајте и стварајте! Тиристорски димер који се обично користи се састоји од главне петље, петље окидача, контролне петље и система повратне спреге, и погодан је за затамњивање извора светлости топлотног зрачења.

Модулатор светлости

Димер се састоји од следећих делова:

главно коло

 

Састоји се од двосмерних или једносмерних антипаралелних тиристора повезаних серијски у коло извора светлости. Након што је улаз синусни талас наизменичне струје, излаз кроз тиристор је синусни талас са недостајућим углом и фазним помаком. Са слике 2 се може видети да таласни облик мора да садржи хармонике високог реда, који ће изазвати радио сметње; друго, ефективна вредност његовог излазног напона има нелинеарну везу са углом проводљивости.

 

Модулатор светлости

 

Окидачке петље укључују релаксационе осцилаторе састављене од дискретних полупроводничких компоненти и монолитне интегрисане окидаче састављене од диода за окидање. Мора да генерише окидач импулс потребан за синхронизацију са углом проводљивости померања фазе улазног напона у сваком циклусу, и има одређену снагу окидача да би се постигла сврха поузданог окидања.

 

Контролна петља

 

Поред уобичајене ручне контроле, постоје и различите петље окидача за управљање, као што су фотоелектрична контрола, контрола звука, контрола програма и контрола повратних информација.

 

систем повратних информација

 

Да би се постигао константан напон, константна струја, заштита од кратког споја и друге сврхе, усвајају се мере заштите затворене петље како би се формирао систем повратне спреге како би се испунили различити захтеви квалитета.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit