banner
Вести Detalji

Савети за путовање у Јужну Кореју: Какав адаптер ми треба?

Када путујете у Кореју, да ли сте разматрали проблем са утичницом? Можда многи пријатељи нису размишљали о томе шта је овај "проблем са утичницом" пре него што оду у иностранство.

 

Можда пријатељи који први пут одлазе у иностранство никада нису разматрали разлику између утичница које се користе у иностранству и домаћих утичница. Као суседна држава, Јужна Кореја је први избор за многе Кинезе за путовања и одмор, па хајде да причамо о томе које утикаче за конверзију треба да понесете када путујете у Јужну Кореју!

 

У ствари, утичнице у Кореји су истог типа као и утичнице које се користе у Немачкој. То су утичнице са две округле рупе, тако да можете купити немачки стандардни утикач за конверзију када путујете у Јужну Кореју.

1

Јужна Кореја углавном користи 110в, али многи хотели користе два напона, 220в и 110в, тако да нема потребе да бринете о конверзији напона за електричне уређаје донете из Кине.

 

Можда многи људи кажу да када одете у хотел у Јужној Кореји, можете да позајмите корејски адаптер, али замислите да хотел не би требало да има много адаптера за утикаче. Толико људи позајмљује адаптерске утикаче, а можете се само "наићи на добар провод". Позајми један. Дакле, како ваши електронски уређаји не би "ударали" у покрету. Затим припремите себи путни претварач.

1. Нови национални стандард према немачком стандардном утикачу (4,8 мм) ВП-4.8Е

2

Немачка стандардна величина игле пречника 4,8 мм савршено се уклапа у корејску утичницу и не пада лако. Нови национални стандардни дизајн утичнице са пет рупа, са заштитним вратима, пружа корисницима сигурније искуство.

 

2. Све-у-једном комбиновани мултифункционални конвертор путовања вп-007

3

Овај мултифункционални утикач за конверзију садржи немачки стандард, европски стандард, италијански стандард, амерички стандард, аустралијски стандард, британски стандард и друге игле. Ако само путујете у Јужну Кореју, можете га раставити и понети само немачки стандардни утикач за конверзију.

3. Универзални немачки стандардни утикач за конверзију

4

Пар мулти-немачких стандардних утикача за конверзију: утичница је универзални дизајн рупе, који је погодан за туристе из целог света да путују у Кореју.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit