banner
Вести Detalji

Реците збогом без струје, порт 4 УСБ путни утикач опште намене

У животу, како се број електронских производа повећава, број утичница није довољан, толико пута се треба користити за електричне утикаче, али на овај начин жице плоче за електрични утикач су свуда. Поред тога што не изгледају добро, такође су и веома опасни.


Штавише, када изађете, останите у хотелу, а утикач увек није довољан. У случају да је мобилни телефон или рачунар без струје, пропустите важан телефон или е-пошту, имаће главобољу. Због тога је 4 -порт УСБ универзални путни прикључак Меииу Гифт-а постао први избор за многе компаније за давање пословних поклона!

-112

Лагана запремина чини га практичнијим за ношење. Изглед је изврстан и леп, гладак, а осећај је удобан


Нема потребе за сложеном конверзијом енергије и нема потребе за ношењем више адаптера за напајање/пуњача. Све док користите УСБ утичнице опште намене са 4 порта, можете лако да пуните мобилне телефоне и иПоне дигиталне производе!


Компатибилан са свим врстама утичница (европски прописи, аустралијски прописи, британски прописи, прописи САД, итд.), без обзира на то у ком углу земље, може се користити, одбацујући невоље немоћи!

-1123

Функције практичне употребе, моћна компатибилност, изврстан изглед и погоднији за кућне апарате, туристичке агенције, конференцијске послове, конференције, изложбе, компаније, пословне поклоне за одлазак у иностранство или рекламне промоције, поклоне итд.


Поред тога, Меииу поклони такође могу додати 4 УСБ интерфејса за пуњење према захтевима купаца. Хуманизован дизајн и услуге, апсолутно задовољавају поклоне корпоративних поклона и потребе корисника!


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit