banner
Вести Detalji

Предности и употреба разводне кутије

1. Неколико предности разводне кутије

1. Безбедност: Разводна кутија у разводној кутији је релативно безбедна за испуњавање националних безбедносних стандарда. Његов тип кабинета користи затворени разводни орман, а шкољка је плоча од хладног челика од 1,2 мм. Има малу тежину и малу тежину. специјалност. Пластична врата разводне кутије користе смоле отпорне на ватру, што може боље спречити ширење ватре. Његова инсталација је такође веома згодна.


2. Заштита: Заштитна функција разводне кутије је веома моћна. Може постићи цурење, струјни удар, кратак спој и сличне појаве. Такође можете преоптеретити разне уређаје за заштиту.

power distribution box

3. Структура: Структура разводне кутије је веома сигурна. Његов кабинет користи спреј епоксидног праха. Погодан је за улогу корозивне корозије, његова адхезија је такође посебно јака и добро се осећа. Осећа се веома удобно за цео свој изглед.


4. Начин уноса: Такође је посебно једноставан, само повежите на ПЕ тачку на његовој кутији, лево, лево и десно, и задње плетене жице на задњој страни.


Друго, употреба разводне кутије


1. Принцип разводне кутије је једноставан, а главне компоненте укључују различите компоненте за пребацивање, шкољке, провидна врата, горње поклопце, нулти ред, заштитни ред уземљења, изолационе жице итд.

lighting box

2. Погодан је за називни напон 220В или 380В и једнофазни тролинијски или трофазни и петолинијски крајњи круг са укупним оптерећењем не већим од 100А.


3. Као опрема за потрошњу енергије, ПЗ30 разводна кутија може се широко користити у разним великим комерцијалним продајним местима, индустријским и рударским предузећима, другим зградама итд.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit