banner
Вести Detalji

Бежично звоно за врата ЕУ утикач са водоотпорним прекидачем за звоно са сопственим напајањем

Напредак науке и технологије је промовисао континуирану интеграцију различитих свежих производа у нашу визију. Неки пријатељи ће бити скептични према неким свежим производима и увек ће сматрати да су нове ствари само фенси изглед и да немају практичне функције. У ствари, није. Многи свежи производи заправо имају много предности и веома су потребни у нашим животима. У поређењу са традиционалним звоном за врата, бежично видео звоно не само да штеди невоље са ожичењем, већ може и да упућује видео позиве, што увелико повећава безбедност. Хајде да научимо о томе заједно!

QQ20220705165716

1. Јака покретљивост

Бежично видео звоно је релативно мобилно и има велику могућност проширења. Ослобађа се ограничења ожичења. У оквиру постављене покривености, корисници могу лако приступити мрежи опреме за намештај.

 

2. Нови правац уштеде енергије

Практични бежични прекидач за звоно на вратима усваја технологију хватања енергије за прикупљање енергије прста који притисне прекидач за пренос бежичних сигнала.

 

 

3. Ниска цена и ниска потрошња енергије

У складу са зеленим и интелигентним животним концептом живота са ниским садржајем угљеника, корисници се могу лако повезати. Поред тога, има и карактеристике ниске цене и ниске потрошње енергије, а перформансе трошкова су релативно веће.

 QQ20220705165737

4.лепа и декоративна

Декоративно бежично звоно за врата је дизајнирано у једноставном и елегантном стилу. У комбинацији са разумним постављањем сирене у положај утичнице, може се постићи савршена интеграција са модерним домом.

 

5. дуга удаљеност преноса, издржљива

Исплативо бежично звоно за врата има отворену даљину преноса до 280 метара, може да продре кроз 2 до 3 зида и челична врата против крађе, има век трајања од 20 година и има изванредне перформансе.

 

 

6. дугорочно исплативо

Цена бежичног звона је на високој страни, али због чињенице да не захтева батерије, штеди време и новац који се троши на куповину и замену батерија, а с обзиром на карактеристике заштите животне средине којима друга звона не могу да парирају.

 

7. отклањање проблема са ожичењем

У конструкцији бежичног звона избегнута је невоља са ожичењем, а веома је добар избор за новоизграђену заједницу или другу реконструкцију породице. Стога ће у будућности бежични паметни дом постати главна снага у паметној кући


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit