banner
Вести Detalji

ИЗАБЕРИТЕ 'ТАМНИ РЕЖИМ' ЗА ВАШЕ ОПРЕМЕ И ОПРЕМЕ

Годинама је дизајн ентеријера патио од кризе поверења. Приступ 'играј на сигурно' управљао је стилским одабиром градитеља кућа и реноватора, посебно када је у питању палета боја. Заиста, свако ко купује нове прекидаче и утичнице ових дана ће се суочити са 50 нијанси беле.

Али времена се мењају.

Истина је да многе од ових опција не прихватају модерне трендове дизајна ентеријера. Са културом 'рада од куће' у успону, многи од нас желе да унесу мало карактера у своје ентеријере, удаљавајући се од једноличне корпоративне естетике која је дефинисала јучерашње радне просторе.

Уместо тога, људи постају смелији и маштовитији са својим избором палете боја. И нема јаснијег примера за то од успона „мрачног режима“. Црна постаје све популарнији избор за уношење мало углађености и софистицираности у домаће просторе.

Поносни смо што нудимо врхунски избор прекидача и утичница са елегантном завршном обрадом од ебановине. Ово укључује наш популарни асортиман Цристал преклопних прекидача, који су се показали као велики хит за оне који желе да унапреде свој декор.

Ови прекидачи нуде стил и софистицираност у било којој позадини. Било да се ради о тапетама или осликаном зиду, тамни изглед пружа одличан контраст и делује као упечатљива, високотехнолошка алтернатива блиставим пластичним алтернативама које нуде други провајдери.

Даље, светлећи у мраку пип на врху обезбеђује да нећете тражити прекидач у условима слабог осветљења. Укупни резултат је прекидач одличног изгледа који не мења практичност за стил. Са својом сјајном спољашњошћу без шрафова, овај прекидач ће изгледати сјајно у сваком окружењу и веома је лак за одржавање.

Ови прекидачи су доступни у 1,2,3 или 4 групе, што - ако нисте упознати са жаргоном прекидача за светло - у суштини се односи на број дугмади на сваком панелу.


Можда ти се такође свиђа

Pošalji upit